Lidmaatschap Stormvogels

Lidmaatschap Stormvogels
 
Zowel landelijk als binnen De Stormvogels wordt er onderscheid gemaakt tussen toerrijden en wedstrijdrijden. Voor beide vormen van wielersport bestaan twee afzonderlijke koepelorganisaties. De NTFU behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. De KNWU behartigt de belangen van de wedstrijdrijders.
 
 
Welk lidmaatschap het beste bij jou past?
Er gelden een tweetal criteria's, namelijk, leeftijd & motivatie. Als, ongeacht je leeftijd, van plan bent om wedstrijden te gaan rijden, dan kies je voor het lidmaatschap van de KNWU. Als je ouder bent dan 16 jaar en geen wedstrijdambities hebt, maar voor ontspanning, gezelschap en conditie wilt rijden dan kies je voor het lidmaatschap van de NTFU.
 
Uiteraard kun je voor vragen of meer informatie terecht bij het bestuur of ledenadministratie.
 
Je lidmaatschap van de Stormvogels is verplicht. Tevens diens je minimaal lid te zijn van 1 wielerbondorganisatie (Je mag natuurlijk ook lid zijn van beide wielerbonden).
 
De minimum leeftijd om lid te worden van onze vereniging is 8 jaar.
 
 
Contributie;
Tarieven lidmaatschap Stormvogels seizoen 2017:
- NTFU A lid           € 52,50
- NTFU B lid           € 49,00
- NTFU jeugdlid      € 42,50
- NTFU M lid           € 20,00
 
- KNWU lid            € 68,00
- KNWU jeugdlid    € 57,00
- KNWU kaderlid    € 24,00
 
Aanmelden als Lid?
Je kunt een mail sturen via ons contactformulier (via deze website). Uiteraard nemen wij dan z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden van lidmaatschap door te nemen en vervolgens je inschrijving te bevestigen.